MKB Santos

Een ondernemer in zwaar weer kan geen kant op. Er is geen inkomen meer, de armoedeval is enorm en er kan bijna nergens een beroep op worden gedaan. Stichting MKB Santos zorgt er met financiële ondersteuning en adviezen voor dat een ondernemer, die buiten zijn schuld in de problemen is gekomen, zijn onderneming kan voortzetten, of helpt bij het verantwoord afbouwen van de onderneming. Hoewel MKB Santos al ruim 100 jaar bestaat, is het een relatief onbekend fonds. Door een grotere naamsbekendheid kunnen meer ondernemers in nood geholpen worden. 

Bekijk hier een uitgebreid artikel over MKB Santos.

Een ondernemer kan door onvoorziene omstandigheden zomaar in de problemen komen en kan dan soms nergens een beroep op doen. Er is geen uitgebreid sociaal vangnet voor ondernemers uit het MKB. In geval van een faillissement is er bijvoorbeeld geen WW beschikbaar. Daarbij komt dat juist in zware tijden de banken de deur voor de kleine ondernemer dichthouden en bijvoorbeeld de accountant zich terugtrekt. Hierdoor is er soms geen uitweg uit de problemen voor een kleine ondernemer, waardoor bij deze dan het water tot aan de lippen staat.

In sommige gevallen kan MKB Santos uitkomst bieden door een tijdelijke aanvulling op het inkomen, een éénmalige bijdrage of een lening.

 

 

De Nationale Ondernemerspas is voor en door ondernemers opgezet. Maar niet alle ondernemers zitten op alleen maar korting of een netwerk te wachten. Echte ondernemers steunen elkaar.

 

 

Wordt daarom nu lid van de Nationale Ondenemerspas en word automatisch donateur van MKB Santos. Wij doneren namens u en vervolgens ontvangt u MKB Santos een officieel certificaat.

Profiteer direct mee!

De kracht van het collectief!