Bekijk hier waar u bij in de regio korting krijgt:

VerfijnenHét Ondernemersbelang

5% korting op alle advertentietarieven

Hét Ondernemersbelang is uitgegroeid tot hét crossmediaal kennis- en communicatieplatform vóór en door ondernemers.

Het veelgelezen business magazine met een landelijke oplage van 110.000 exemplaren, en het online platform met een bereik van 200.000 ondernemers per maand heeft een krachtige positie, zowel landelijk als in de regio. Online als offline biedt het kennisplatform de ondernemer een schat aan bruikbare en relevante informatie. Het magazine wordt vijf keer per jaar in controlled circulation op directieniveau toegezonden aan bedrijven, gemeentelijke- en overheidsorganisaties.


Hét Ondernemersbelang verbindt ondernemers uit de regio. Offline met het business magazine Hét Ondernemersbelang, real life via georganiseerde masterclasses en rondetafelgesprekken en online met het digitaal kennis- en communicatieplatform. Hét Ondernemersbelang is daarmee dé verbindende factor naar kennis en nieuwe contacten voor ondernemers.
Fletcher Hotels

Boek uw overnachting voor 2 personen van € 79,- voor € 29,90 per nacht

Fletcher Hotels onderscheidt zich door zijn authentieke Hotel-Restaurants die veelal zijn gevestigd in historierijke gebouwen.

Alle hotels liggen op fantastische locaties in Nederland. U vindt ze aan het strand of midden in de duinen, maar ook in de prachtige heuvels van Limburg of in één van de historische steden van Nederland. Bovendien zijn alle hotels uniek, hierdoor geeft elk hotel een andere sfeer en beleving.

De voorwaarden van deze speciale aanbieding zijn als volgt:

  • Per boeking wordt eenmalig €5 reserveringskosten in rekening gebracht.
  • Eén overnachting voor twee personen in één van de 3-sterren Fletcher hotels* (met uitzondering van Hotel-Restaurant Middelburg, Boutique Hotel Duinoord en Hotel Amsterdam).
  • Per hotel is een deel van het totaal aantal kamers ter beschikking gesteld voor deze actie.
  • Aankomst op zondag t/m donderdag.**
  • Geen verplichting tot afname ontbijt en diner.
  • Boeken kan vanaf maximaal 4 kalenderweken voor aankomst.
  • De tax and handling fee dient in het hotel te worden voldaan.
Manutan

5% korting op alle artikelen uit de catalogus

Manutan is de bekendste leverancier van artikelen voor kantoor, magazijn, werkplaats en buitenterrein.

We leveren meer dan 80.000 producten. Van intern transport & opslag, kantoorartikelen, afvalverwerking, gereedschap tot milieu, schoonmaak en persoonlijke veiligheid. Ook verzorgen we de complete inrichting van kantine, receptie, werkplaats, kantoor en buitenterrein. Onze inkoopadviseurs helpen klanten hun secundaire inkoopproces te verbeteren.
Funding Circle

Gratis kredietbeoordeling en korting op financiering

Binnen 48 uur doen wij een kredietbeoordeling met rente percentages vanaf 3,79%. Funding Circle is de ideale partij voor ondernemers voor het verkrijgen van een zakelijke lening.

Ondernemers waarderen onze snelheid en flexibiliteit van financiering. Funding Circle kent geen complexe processen en onverwachte kosten zoals u die wellicht van een banklening gewend bent.
Prixos

5% korting op kantoorartikelen

25.000 artikelen tot 60% korting & levering 1 dag, dat is pas service! Op Prixos.nl kantoorartikelen kan u rekenen.

Volledig assortiment kantoorartikelen want als professional hebt u hoge verwachtingen van uw leveranciers, en terecht. Wij van Prixos Nederland doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Daarom bieden we u een zo volledig mogelijk assortiment kantoorartikelen dat voortdurend up to date wordt gehouden. U vindt regelmatig nieuwe producten op de site en kan er dus op vertrouwen dat u met Prixos als leverancier van uw kantoorartikelen niets tekort komt.

Enkele typische en atypische kantoorartikelen die u bij Prixos kan bestellen:
     - basics voor elke dag, zoals scharen, plakband en schrijfgerief; kortom: kleine kantoorartikelen die iedereen 
       wel eens nodig heeft
     - alle soorten papierwaren, van A4 etiketten of enveloppen tot kopieerpapier
     - facilitaire artikelen, denken we maar aan warme en koude dranken, toiletpapier en zeep
     - Dymo of Brother labelprinters en diverse bijhorende lettertapes
     - grote en kleine kantoormachines en hun toebehoren

 

 

Dit is slechts een greep uit ons volledige aanbod kantoorartikelen, dat uit meer dan 25.000 producten bestaat. Om makkelijk door de site te navigeren, kan u bovenaan een zoekwoord ingeven of de categoriestructuur doorlopen. Bent u al klant bij ons? Dat horen we graag! Log in op de site en u ziet er meteen een overzicht van de kantoorartikelen die u al besteld hebt. Zo hoeft u niet opnieuw uit te zoeken welke cartridges of pennen u normaal gezien bestelt.

 

Kantoorartikelen: niet de meest hippe producten, maar o zo noodzakelijk… Maak het u makkelijk, bestel ze online bij Prixos!
Slimdruk

5% korting op uw drukwerk

Slimdruk heeft een uitgebreid assortiment drukwerk. Met scherpe prijzen en onderscheidend door o.a. gratis bestandscontrole en snelle en gratis levering.

We voeren een uitgebreide keuze aan producten. Naast flyers, posters en folders heeft u ook voor uw huisstijl-producten en divers ander promotioneel drukwerk een uitgebreide keuze bij Slimdruk. Kies de juiste papiersoort voor de door gewenste uitstraling met keuze uit diverse oplages. Is de papierkeuze voor u lastig? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u van advies te dienen. We dragen zorg voor hoogwaardige kwaliteit, goedkoop drukken betekent bij Slimdruk alleen dat de prijs laag is. Bent u tevreden, dan zijn wij tevreden. 
Vastelasten MKB

Gratis energie- en afvalscan t.w.v. €100,-

Bespaar velen euro's met de energie- en afvalscan van Vastelasten MKB. Upload uw factuur en zie wat u kunt besparen. 

Iedere ondernemer wil niet teveel betalen voor zijn Energie en Afval. Maar omdat de leveranciers en de vergelijkers het ondoorzichtig maken kost het heel veel tijd om het steeds weer uit te zoeken.


Wij hebben die tijd.. Sterker nog, het is ons vak!

En daarom kunnen wij zeggen: Het kost u niets wanneer wij geen besparing voor u kunnen realiseren.
Veerman ICT

25% korting op een security awareness training.

Hoe maak je medewerkers bewust over de gevaren van een datalek? De oorzaak van een datalek zit in een klein hoekje en de grootste oorzaak hiervan is onwetendheid van personeel. Vanuit de directie en/of IT-afdeling heb je een bepaalde zorgplicht voor de verwerking van personeel- en klantgegevens, maar hier wordt vaak intern nog te weinig aandacht aan gegeven. Je wilt toch niet dat deze vertrouwelijke gegevens op straat liggen?

Om medewerkers bewust te maken van een datalek geeft Veerman ICT security awareness trainingen. De training is geschikt voor iedereen die betrokken is bij de verwerking van bedrijfsgegevens. In ongeveer 1 uur worden er verschillende onderwerpen besproken met als doel meer bewustwording van de gevaren en risico’s. Na afloop ontvangt iedere deelnemer naslagwerk en handige tips.

Voor meer informatie en reserveren kunt u terecht op de website veermanict.nl/nationaleondernemerspas. U kunt hier ook profiteren van 25% korting.
BrandveiligNL

Gratis brandveiligheidsscan en 10% korting op iedere soort dienst die BrandveiligNL kan leveren.

Brandveiligheid experts in advies, trainingen, onderhoud en detachering. 

Landelijke dekking met 6 locaties: Den Haag | Amsterdam | Alkmaar | Utrecht | Emmen | Rotterdam

Grote referenties in advies en levering met namen zoals Eneco, Stedin, Gemeente Den Haag, Gemeente Delft, Gemeente Alkmaar, Kamer van Koophandel, Centric ICT, etc. 

Eigen bluslijn met blusmiddelen vanaf € 30,- per blusser voor de standaard 6 liter schuimblusser. Die prijs is uniek en geven we zelfs laagste prijsgarantie op. 

Hoogwaardige trainingen voor o.a. Hoofd BHV'ers en brandwacht opleidingen